Behandelingen

Instap & kennismaking

Een persoonlijke professionele huidanalyse en een bijpassende huidbehandeling.

 • € 47,50
 • 60 minuten

Cenzaa Superboost Lentebehandeling

Cenzaa Superboost Lentebehandeling! Het is officieel Lente!! Gun uzelf de serene Cenzaa Superboost lente behandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling van 120 minuten, worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Huidexpert Teunie zal op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een huidanalyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. De meerwaarde van de Cenzaa superboost Lente behandeling is het gebruik van verschillende producten en behandelingen. Het bijzondere gelaatsmasker in de superboost Lente behandeling is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, mineralen, blauwe bosbesextract en kamille. Het masker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk. De combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verzachtende werking. Dankzij het huidherstellende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit. Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid. De Cenzaa superboost lente behandeling bestaat uit: Geurreis, Welkomsritueel, Reiniging, Diepte reiniging, Moist Analyser, Moduleren van de wenkbrauwen, Massage, Scrub en massage rug. Speciaal Peel off masker met krachtige eigenschappen, Thee ritual. Extra opties te boeken bij de Cenzaa Superboost Lente behandeling: Wenkbrauwen verven € 9,50 Harsen bovenlip /of kin € 9,50 Tip: Alle behandeling zijn ook als cadeaubon te koop. Een leuke behandeling om cadeau te geven aan jouw dierbaren!

 • € 97,50
 • 120 minuten

Cenzaa Boost Lentebehandeling

Als je iets minder tijd hebt maar toch je huid en decolleté en Rug een boost wilt geven en heerlijk even wilt ontspannen dan is deze Cenzaa boost lente behandeling echt iets voor jou. Ook worden de wenkbrauwen in model gebracht. Door voorafgaand, tijdens en na de behandeling de huid te “meten” met de Moist Analyser, zie je de conditie van je huid ook zienderogen verbeteren! Zodat je in het voorjaar er stralend uitziet De Boost Lente Behandeling bestaat uit: Geur reis, Welkomsritueel, Reiniging, Diepte reiniging, Moist Analyser, Massage gelaat en decolleté, Massage rug, Crème Masker, Thee ritueel Extra opties te boeken bij de Boost Lente Behandeling: Wenkbrauwen verven € 9,50 Harsen bovenlip en/of kin € 9,50 Tip: Alle behandeling zijn ook als cadeaubon te koop. Een leuke behandeling om cadeau te geven aan jouw dierbaren!

 • € 67,50
 • 60 minuten

Cenzaa Quickboost Lentebehandeling

Als je weinig tijd hebt maar toch even snel je huid een boost wilt geven dan is deze Cenzaa Quik boost lente behandeling écht iets voor jou. De Cenzaa Quick boost behandeling bestaat uit: Geur reis, Welkomst ritueel, Reiniging, diepte reiniging, Crème masker, Thee ritueel Extra opties te boeken bij de Boost Behandeling: Wenkbrauwen verven € 9,50 Harsen bovenlip of kin € 9,50 Tip: Alle behandeling zijn ook als cadeaubon te koop. Een leuke behandeling om cadeau te geven aan jouw dierbaren!

 • € 47,50
 • 45 minuten

Verwijderen van ouderdom en steelwratjes

ZAPPER De Zapper is een klein apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Bij aanraking met de huid wordt de goedaardige huidafwijking verhit, waardoor deze wordt gecoaguleerd en vervolgens door het lichaam wordt afgestoten. Hoe gaat de behandeling met de zapper in zijn werk? Welk resultaat kan ik verwachten? Na ongeveer een week is de huid van de behandelde huidafwijking hersteld. Omdat het vaak om een kleine oppervlakte gaat, ondervinden mijn cliënten hier nauwelijks of geen hersteltijd van. Het resultaat van de behandeling is na enkele weken te zien, dit komt omdat het lichaam de huidafwijking zelf afbreekt. Welke huidreactie kan ik verwachten? Enkele seconden na de behandeling kan het behandelde plekje wat roder en gevoeliger zijn en de dagen erna kan er een korstje ontstaan. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met Cenzaa BB Cream of Cenzaa sunshine High Care vraag mij om advies. Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Een vervolgbehandeling is mogelijk na 3 tot 4 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

 • Op afspraak

Pedicuren

Pedicure Verzorging van voeten en verwijdering van eelt, ingegroeide nagels en likdoorns. Naast het verwennen van uw voeten, verlos ik u van ongemakken en help u bij het voorkomen ervan. Ook adviseer ik u graag over de beste voetverzorging producten en de aanschaf van schoenen. Indien nodig verwijs ik u door naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

 • €35,00
 • 45 MINUTEN

Manicuren

Manicure Verzorging van uw handen, nagelriemen en nagels. Uw handen hebben het vaak zwaar te verduren. UV straling / wisselende temperaturen/ weer en wind/ agressieve stoffen. En Natuurlijk het vele handen wassen ivm het corona virus. Naast het heerlijk verzorgen van uw handen, nagelriemen en nagels. Adviseer ik u ook voor thuisproducten om de behandeling te versterken. Hierna kan u uw handen weer laten zien als uw eigen visitekaartje.

 • € 41,00
 • 45 MINUTEN

Hotstonemassage

Hot stone massage Stimuleert orgaanfuncties, stofwisseling en het zelfhelende vermogen van het lichaam. Hotstone massage therapie is een geweldige intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen/stress en geeft je nadien veel energie.

 • € 50,57
 • 45 MINUTEN