Behandelingen

Instap & kennismaking

Een persoonlijke professionele huidanalyse en een bijpassende huidbehandeling.

 • € 76,80
 • 60 minuten

Cenzaa Superboost Zomerbehandeling

Cenzaa Superboost Zomerbehandeling! Jaaa eindelijke zomer! In deze zomer behandeling word het gezicht /nek /decolleté behandeld net als in de vorige seizoen behandelingen. Natuurlijk met de huidverbeterende Cenzaa producten en aangepast aan uw huidwensen. Het masker dat ik gebruik in deze zomerbehandeling is de : Botuline Beauty Therapy [Skin Boost Face Masq] Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren. En voor te bereiden op de zomer. Ook wordt in deze behandeling extra aandacht besteed aan de onderbenen en voeten. De Cenzaa superboost Zomerbehandeling bestaat uit: Geurreis, Welkomsritueel, Reiniging, Diepte reiniging, Moist Analyser, Moduleren van de wenkbrauwen, Massage gezicht/nek/decolleté. Bijzonder gelaatsmasker met krachtige eigenschappen , Massage onderbenen en voeten, Thee ritual. Extra opties te boeken bij de Cenzaa Superboost zomerbehandeling: Nagels lakken , Tannen van de onderbenen en voeten. En scrubben van de benen.

 • € 153,60
 • 120 minuten

Cenzaa Boost Zomerbehandeling

zomer! In deze zomer behandeling word het gezicht /nek /decolleté behandeld net als in de vorige seizoen behandelingen. Natuurlijk met de huidverbeterende Cenzaa producten en aangepast aan uw huidwensen. Ook wordt in deze behandeling extra aandacht besteed aan de onderbenen en voeten. De Cenzaa Boost Zomerbehandeling bestaat uit: Geur reis, welkomst ritueel, Reiniging, Diepte reiniging, Massage Gezicht/ Nek/ Decolleté, Crème masker, Massage onderbenen en voeten ,Thee ritueel. Extra opties te boeken bij de Cenzaa boost zomerbehandeling: Nagels lakken ,Tannen van de onderbenen en voeten.

 • € 76,80
 • 60 minuten

Cenzaa Quickboost Zomerbehandeling

Zomer! In deze zomer behandeling word het gezicht /nek /decolleté behandeld net als in de vorige seizoen behandelingen. Natuurlijk met de huidverbeterende Cenzaa producten en aangepast aan uw huidwensen. De Cenzaa Quick Boost Zomerbehandeling bestaat uit: Geurreis, Welkomsritueel, Reiniging, Diepte reiniging, Crème masker, Thee ritual. Extra opties te boeken bij de Cenzaa Quick boost zomerbehandeling: Nagels lakken, Tannen van de onderbenen en voeten.

 • € 57,60
 • 45 minuten

Verwijderen van ouderdom en steelwratjes

ZAPPER De Zapper is een klein apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Bij aanraking met de huid wordt de goedaardige huidafwijking verhit, waardoor deze wordt gecoaguleerd en vervolgens door het lichaam wordt afgestoten. Hoe gaat de behandeling met de zapper in zijn werk? Welk resultaat kan ik verwachten? Na ongeveer een week is de huid van de behandelde huidafwijking hersteld. Omdat het vaak om een kleine oppervlakte gaat, ondervinden mijn cliënten hier nauwelijks of geen hersteltijd van. Het resultaat van de behandeling is na enkele weken te zien, dit komt omdat het lichaam de huidafwijking zelf afbreekt. Welke huidreactie kan ik verwachten? Enkele seconden na de behandeling kan het behandelde plekje wat roder en gevoeliger zijn en de dagen erna kan er een korstje ontstaan. Indien gewenst mag de huid gecamoufleerd worden met Cenzaa BB Cream of Cenzaa sunshine High Care vraag mij om advies. Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Een vervolgbehandeling is mogelijk na 3 tot 4 weken. Afhankelijk van de mate van de indicatie zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

 • Op afspraak

Pedicuren

Pedicure Verzorging van voeten en verwijdering van eelt, ingegroeide nagels en likdoorns. Naast het verwennen van uw voeten, verlos ik u van ongemakken en help u bij het voorkomen ervan. Ook adviseer ik u graag over de beste voetverzorging producten en de aanschaf van schoenen. Indien nodig verwijs ik u door naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

 • Vanaf 38,40

Manicuren

Manicure Verzorging van uw handen, nagelriemen en nagels. Uw handen hebben het vaak zwaar te verduren. UV straling / wisselende temperaturen/ weer en wind/ agressieve stoffen. En Natuurlijk het vele handen wassen ivm het corona virus. Naast het heerlijk verzorgen van uw handen, nagelriemen en nagels. Adviseer ik u ook voor thuisproducten om de behandeling te versterken. Hierna kan u uw handen weer laten zien als uw eigen visitekaartje.

 • € 57,60
 • 45 MINUTEN

Hotstonemassage

Hot stone massage Stimuleert orgaanfuncties, stofwisseling en het zelfhelende vermogen van het lichaam. Hotstone massage therapie is een geweldige intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de druk van de stenen dringen diep in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen/stress en geeft je nadien veel energie.

 • € 76,80
 • 60 MINUTEN

Nagelreparatie

Wat is LCN Wilde Pedicure Silver Plus? LCN Wilde Pedique silver plus is een zeer elastische kunststof die zich volledig aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde Pedique silver plus flexibel is en soepel meebeweegt. U zal dit ook zo ervaren en geen hinder ondervinden van de kunstmatig gecorrigeerde teennagel. Na de beoordeling van het bestaande probleem en de gekozen oplossing, zal er een natuurlijke tint worden gekozen om de correctie mee uit te voeren. Wanneer er sprake is van verkleurde teennagels, kan er gekozen worden voor een kleurcorrectie. Veilig en antibacterieel: LCN Wilde Pedique silver plus LCN Wilde Pedique silver plus – een plus voor wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt.

 • vanaf €19,20
 • 15 min