Pakketten & kuren

Kuren


Voor een nog mooier resultaat kun je bij “BEAUTYSALONTEUNIE” Behandelingen boeken in kuurverband. Als ik na mijn professionele huidanalyse en de conditie van jouw huid, zie dat jij meerdere behandelingen nodig hebt om jouw persoonlijke doel te behalen, adviseer ik een kuur.

Deze kuur kan bestaan uit 2 tot 4 behandelingen 1x per week of 1x per maand een behandeling. Alle adviezen zijn gebaseerd op de werking van de behandelingen en de producten voor thuisgebruik. Kuren bestaan uit 2 of meerdere behandelingen inclusief bijbehorende producten voor 3 maanden voor thuisgebruik, deze producten ondersteunen de praktijk behandelingen en zorgen voor het allerbeste resultaat. Wil je een kuur inclusief producten voor thuis verzorging, zoeken wij samen in de salon een pakket uit die bij jou past.

Pakketten


Voor iedere behandeling die ik in mijn praktijk “BEAUTYSALONTEUNIE “ aanbied, heb ik aantrekkelijke pakketten gemaakt. Ieder pakket bestaat uit 1 behandeling en voor 3 maanden bijbehorende producten voor thuisgebruik.

Je kunt dus de behandeling reserveren of je kunt de behandeling inclusief producten reserveren wil je een behandeling inclusief producten voor thuis verzorging, zoeken wij samen in de praktijk een pakket uit die bij jou past.